Horațiu Buzatu, invitat la podcast #mediapebune

by MediaPeBune
0 comment

Jurnalismul nu pare o profesie, ci un mod de viață. Pentru că oricâte nasoale ți se întâmplă ție ca om, când intri în contact cu ceilalți trebuie să lași totul deoparte. Să fugi de la o dramă personală la una națională sau mondială. Să te lași pe tine în spate. Jurnalismul este despre diplomație, despre respect, despre ajutor.

Jurnalismul înseamnă să observi, dar să nu judeci. Sunt Roxana. Și Știubei. Iubesc oamenii care au curaj să spună lucrurilor pe nume. Oamenii #pebune. Oamenii care sunt acolo, poate că la timpul potrivit sau poate la momentul potrivit. Cei care înțeleg că schimbarea rămâne doar un cuvânt dacă nu ai forța să o produci. Astfel de oameni vin la discuții despre ce, dar mai ales despre cum. Aici învățăm să creștem. Să construim.

Viitorul. Pentru că lumea nu e ceva ce moștenim de la părinții noștri, ci ceva ce luăm cu împrumut de la copiii noștri.

Horațiu Buzatu, invitat la podcast #mediapebune

Horațiu Buzatu deține mai multe afaceri în județul Dolj, printre care numărăm fabrica de papetărie ArhiDesign, centrul de spa & welness PlusAqua, unitatea de cazare Plus Hotel, dar și showroom-urile cu automobile Plus Auto pentru Ford și Opel.

Este de profesie arhitect și de-a lungul vremii s-a implicat politic, fiind membru PNL. A fost deputat de Dolj în perioada 2004-2008 și a făcut parte din grupurile parlamentare de prietenie cu Canada și Republica Finlanda. A candidat la Primăria Craiova în 2016, din partea propriului partid: Mișcarea Liberală.

Vă invităm să-l cunoașteți pe Horațiu Buzatu un pic altfel. Când își lasă haina de business man deoparte și când nu este politician, ci doar un cetățean preocupat de cum se dezvoltă societatea. Un tată care-și iubește copiii și un prieten de nădejde care e prezent atât la bine, cât și la rău.

Horațiu Buzatu, invitat la podcast #mediapebune

Mai multe episoade de podcast găsiți aici – Vizionare plăcută!

You may also like

Leave a Comment

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?