ECHIPA

by MediaPeBune
facem #mediapebune

media pe bune x roxana știubeiRoxana și Știubei – owner, fondator, CEO, șefă, administrator, manager general.

Jurnalist de profesie, om de comunicare dintotdeauna, talentată la scris și la negocieri, Roxana este copywriter ul nostru preferat. Și PR ul nostru favorit. Știe bine pe partea de organizare evenimente, iar fiindcă se definește ca workaholică, își mai ia și rolul de social media manager uneori.

Îi plac rochițele, copiii și ciocolata. Cheltuiește pe cosmetice, cărți și călătorii.   

media pe bune x ion mihăescuIon Mihăescu – magician videografic, fotograf iscusit, sunetist, operator de imagine, regizor de platou, om responsabil & perfecționist. 

Are experiență în domeniul foto-video de peste 25 de ani. Răbdarea, atenția la detalii, pasiunea și simțul estetic fac ca prin munca sa să transmită esența către public. Empatia de care dă dovadă în orice context aduce plus valoare muncii și devotamentului său față de mesajul care se dorește a fi transmis prin materialele pe care le produce. Răspunde la telefon la orice oră, fiind mereu gata de acțiune. 

media pe bune x teodora modan  Teodora Modan – editor foto-video, asistent manager, însărcinată cu buna dispoziție și supraveghetor al calității 

Este muncitoare, sufletistă, dedicată și creativă. Aduce constant idei de content și analizează fiecare pas din toate unghiurile de vedere, până găsește varianta cea mai bună. Speră ca într-o zi să producă propriile filme, iar până atunci studiază la o facultate în domeniul cinematografiei. Pasionată de psihologie, ne dă mereu sfaturi rezonabile și are grijă să nu o luăm pe arătură. 

media pe bune x robert popescuRobert Popescu – fotograf pasionat, creator de concepte și preocupat de gestionarea activității pe segmentul de implementare

Se consideră o balanță plină de energie și creativitate, pregătită să cucerească lumea alături de oamenii din jurul său. Vine în ajutorul oricui e dornic să învețe și oferă din timpul său celor care exprimă aceeași sete de cunoaștere. Ne reamintește să ne bucurăm de fiecare pas și are grijă de aspectele organizatorice când noi suntem prea entuziasmați de ceea ce urmează să-nfăptuim. 

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?